ROAR
Asics Gel-Nimbus 22 Lite Show - Printable Version

+- ROAR (http://www.calavero.org)
+-- Forum: Öffentlicher Bereich (http://www.calavero.org/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Beschwerden (http://www.calavero.org/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Thread: Asics Gel-Nimbus 22 Lite Show (/showthread.php?tid=82411)Asics Gel-Nimbus 22 Lite Show - svsl718b - 07-21-2021

[Image: 9E9E35124F3F1A3FB0DCE5D62BA3CE1CE3b0.600x600.jpeg]
Ren verder met de ASICS GEL-NIMBUS. De GEL-NIMBUS is een hardloopschoen exclusiverunning.com voor lange afstanden die maximale demping en veerkracht biedt, dankzij een reeks ASICS-prestatietechnologie. Van je eerste tot je laatste pas, de lichtgewicht demping en nieuwe verbeterde pasvorm zorgen voor langdurig comfort waarop je kunt vertrouwen, waardoor dit de toonaangevende dempende hardloopschoen is voor neutrale hardlopers.

Met de GEL-NIMBUS bereik je het einde van je run en wil je doorgaan. Het bovenwerk is extreem veilig, met een 360º vloeiende huid en strategische Asics Schoenen Wit Groen overlays, terwijl de revolutionaire ASICS GEL je meer bewegingsvrijheid geeft in de achter- en voorvoet terwijl je voeten en onderbenen worden beschermd tegen impact op harde oppervlakken. Er is een unieke ASICS-collectie die loopt schoen voor iedereen. Bekijk onze GT SERIES, DYNAFLYTE en METARUN Collecties.

De ASICS Gel Nimbus 22 Knit voor heren zijn neutrale hardloopschoenen. De Nimbus is een begrip in de hardloopwereld, vooral onder Asics Gel-Nimbus 22 Lite Show langeafstandslopers. De 22e-versie van dit iconische model heeft een paar updates gekregen in vergelijking met zijn zeer succesvolle voorganger, de ASICS Gel Nimbus 21. Net als zijn voorganger is dit model ook zeer geschikt voor lange afstanden.

De Knit-upper omsluit de voeten zonder te stijf te worden. Deze Knit-edities hebben een geweven bovenwerk en zorgen voor een zachte pasvorm. Het Beweging controle geweven materiaal sluit soepel om de voeten en is iets dikker dan het mesh materiaal uit de normale uitvoeringen. De Ortholite X-40 inlegzool biedt extra comfort en demping, maar voert ook vocht af, zodat je voeten droog en koel blijven tijdens het hardlopen.

https://www.exclusiverunning.com/